Po varžovo smūgio M. Bukauskui neatlaikė kelis - plyšo raiščiai ir patirtas trečias pralaimėjimas iš eilės © Stop kadras nuotr.

Šeštadienį vykusioje kovoje Las Vegase "UFC Vegas 43" mišrių kovų kovotojas iš Lietuvos patyrė traumą ir pralaimėjo trečią kartą iš eilės. 27-erių Modestas Bukauskas (11-5) sukovojo du raundus po kurių teko pripažinti varžovo Khalilo Rountree (9-5) iš JAV pranašumą. 

Pirmame raunde lietuvis gavo smūgį po kurio krauju pasruvo jo nosis, varžovas atliko ne vieną kombinaciją, o mūsiškis stengėsi kuo daugiau išvengti smūgių. Tiesa,  antrame raunde viskas susiklostė dar blogiau. M. Bukauskas patyrė smūgį į kelį po kurio kovoti jau nebegalėjo ir teko pasiduoti. K. Rountree šiuo savo kojos spyriu pasižymi ne pirmą kartą ir po šios kovos sulaukė daug dėmesio iš visų kovą stebėjusių žiūrovų, kurie nori tokį smūgį uždrausti. 

Po kovos buvo kalbama, kad kovotojas iš Lietuvos galėjo patirti raiščių plyšimus, kurie sustabdys sportininką ilgam laikui.

Amerikietis apie šį smūgį nieko neigiamo nepasakė ir teigė, kad kovai ruošėsi ilgą laiką ir kas įvyko, tas įvyko, o pergale jis labai džiaugiasi. 

Straipsnio įvertinimas: 2 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos