T. Dulorme: „Iš tikro manau, kad laimėjau tą kovą su Stanioniu“ © BoxingScene nuotr.

Eimanto Stanionio kol kas svarbiausia pergalė profesionalų ringe buvo prieš Thomasą Dulorme, kurią lietuvis iškovojo balandžio 10 dieną. Vieningu teisėju sprendimu po 12 raundų nugalėtojas buvo paskelbtas E. Stanionis. 

Tačiau T. Dulorme naujausiame interviu, prieš savo kovą su J. Ennisu teigė, jog galvojo, kad vis dėl to kovą prieš Stanionį laimėjo. 

„Prieš tą kovą daugelis sakė, jog Stanionis mane pervažiuos. Jie sakė, jog jis yra bokso Triple-G. Aš parodžiau, jog galiu kovoti šitame lygyje. Toje kovoje, kuri buvo, įrodžiau, jog galiu kovoti su visais stipriausiais vyrukais. Iš tikro manau, kad laimėjau tą kovą.

„Manau, kad laimėjau bent jau septynis raundus, gal net aštuonis. O kalbant apie pačią kovą, tai maniau, kad pirmoje dalyje tikrai gerai atstovėjau. Kovojau pagal nurodymus. Gerai judėjau ir man sekėsi. Tačiau padariau klaidų antroje kovos dalyje, per daug užsistovėjau“, – komentavo Puerto Riko boksininkas. 

Paskutinę kovą prieš J. Ennisą buvęs E. Stanionio varžovas T. Dulorme taip pat pralaimėjo – krito pirmame raunde po nokauto. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos