K. Evansas apie žaidimą Lietuvos rinktinėje: „Jei tokia galimybė pasitaikytų, pasinaudočiau ja“ © Scanpix nuotr.

Betsafe-LKL TV „Youtube“ platformos kanale – trumpas pokalbis su Kauno „Žalgirio“ lyderiu Keenanu Evansu.

Praėjusių metų balandžio pirmąją Lietuvos rinktinės strategas Kazys Maksvytis ir Lietuvos krepšinio federacija sumąstė papokštauti, paskelbdami, jog amerikietis bus natūralizuotas ir žais Lietuvos rinktinėje. Visgi ne visi fanai suprato, jog tai tik apgaulė.

„Taip, buvo tokių sirgalių, kurie sakė, kad tikrai turėčiau žaisti rinktinėje. Kai kurie sirgaliai, kuriuos sutikau eidamas gatve, taip ir nesužinojo, kad tai tebuvo balandžio 1-osios pokštas. Jie galvojo, kad išties žaisiu Lietuvos rinktinėje. Jie nuliūdo, kai sužinojo, kad tai pokštas“, – pasakojo kauniečių lyderis.

Pernai legionierius sausį patyrė achilo traumą ir iškrito visam likusiam sezonui, tačiau be jo „Žalgiris“ nepalūžo ir išsikapstė į Eurolygos atkrintamąsias. K. Evansas pakomentavo jausmą stebėti komandą iš šalies.

„Tai ir puikus jausmas, ir tuštumos jausmas. Jaučiausi, kad neprisidėjau, bet tuomet buvau vienas garsiausių žmonių nuo suoliuko. Sirgau už savo komandos draugus kiekvienose rungtynėse, taip pat ir treniruotėse drąsindavau visus. Jautiesi to dalimi, bet tai ne tas pats jausmas, kaip žaidžiant pačiam“, – praėjusius metus prisiminė žalgirietis.

Visą pokalbį su K. Evansu Betsafe-LKL TV „Youtube“ kanale galite stebėti čia:

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos