NBA naujienos: „Bucks“ artėja link NBA finalo, „Pacers“ bei „Blazers“ turi naujus trenerius © Pixabay nuotr.

Nors NBA dar laisvųjų agentų sezonas dar neprasidėjo, mainų komandos tarpusavyje dar negali atlikti, tačiau svarbių naujienų tikrai netrūksta. Taigi, svarbiausios naujienos per pastarąją savaitę:

  • Indianos „Pacers“ naujuoju treneriu taps Rickas Carlisle'as, kuris 13 metų prieš tai vadovavo „Mavericks“ ekipai, su kuria yra iškovojęs ir čempionų titulą. Neseniai išėjusiame interviu „Pacers“ atstovaujantis Domantas Sabonis teigė, jog tikrai jam patinka šitas Indianos klubo žingsnis. 
  • Taip pat naują trenerį turi ir Portlando „Trail Blazers“, kurie naujuoju treneriu pasamdė Chauncey Billupsą. Chauncey, kaip žaidėjas, yra iškovojęs čempionų titulą su Detroito „Pistons“ bei tikrai tuo metu buvo labai protingas įžaidėjas. Pats amerikietis kol kas vyr. treneriu nėra buvęs, tačiau pastaruoju metu buvo asistentas Los Andželo „Clippers“ komandoje. 
  • „Bucks“ Rytų finalo serijoje su „Hawks“ laimėjo 5-ąsias rungtynes ir įsiveržė 3-2. Abi komandos buvo be ryškiausių savo komandos žvaigždžių dėl traumų(Antetokounmpo, T. Young). 6-osios rungtynės laukia jau ateinančią naktį Atlantoje. 
  • Kemba Walkeris buvo iškeistas į Oklahomos „Thunder“, o vietoj jo „Celtics“ gavo Alą Horfordą bei atsilaisvino algų kepurę. Taip pat „Celtics“ paskelbė ir naują vyr. trenerį, kuriuo tapo Ime Odoka. 
  • Kalbama, jog viena ryškiausių laisvų agentų ateinančioje laisvų agentų rinkoje Kawhi Leonardą bandys prisiviliot Majamio „Heat“ bei Dalaso „Mavericks“. Jį taip pat bandys išlaikyt ir „Clippers“. 
Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos