Oficialu: „Žalgiris“ atnaujino kontraktą su B. Maneku © LKL nuotr.

Teorinių šansų dėl Eurolygos įkrintamųjų vis dar turintis Kauno „Žalgiris“ jau ruošiasi sekančiam sezonui – Lietuvos čempionai pratęsė sutartį su Brady Maneku, su kuriuo sutartis pagal formulę „1+1“ aktyvuota ir artėjančiam sezonui.

Kontraktą B. Manekas su „Žalgiriu“ sudarė praėjusią vasarą, o po sezono turėjo galimybę ieškotis naujos komandos. Atnaujinus sutartį, šios opcijos žaidėjas neteko.

Pirmajame sezone Eurolygoje puolėjas per 19 minučių vidutiniškai renka 7,5 taško bei 3,3 atkovotų kamuolių statistiką. Ketvirtoje pozicijoje žaidžiantis amerikietis tritaškius realizuoja 42,9 proc. tikslumu.

„Betsafe-LKL“ čempionate krepšininko skaičiai dar solidesni – 8,3 taško bei 2,8 atkovoto kamuolio, iš toli pataikydamas net 47,3 proc. metimų.

„Kaip organizacija nuolat žiūrime į priekį, todėl galvodami apie kito sezono komandą joje būtinai norėjome matyti ir Brady. Jis adaptavosi Eurolygoje, puikiai tinka trenerių schemose ir yra elitinis metikas. Matome ir daugiau potencialo, tad labai džiaugiamės, kad jis taip pat patikėjo mūsų organizacija ir nusprendė likti Kaune“, – apie naują susitartimą kalbėjo Paulius Jankūnas.

 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos