R. Rubio vedama Ispanija nugalėjo argentiniečius ir užsitikrino vietą atkrintamosiose © AFP nuotr.

Olimpinis krepšinio turnyras tęsiasi. Grupių etape jau praėjo du ratai, o savo antrąjį ratą užbaigė ir C grupė, kurioje kovoja Slovėnijos, Japonijos, Ispanijos bei Argentinos rinktinės.

Ispanijos rinktinė įveikė Argentina 81:71(20:25, 20:9, 21:19, 20:18) ir savo grupėje užsitikrino bent jau antrąją vietą, kuri garantuoja olimpinių žaidynių ketvirtfinalį. 

Šį mačą pradėjo uraganinis Argentinos puolimas. Pietų Amerikos atstovai per pirmas 9 minutes įmetė 25 taškus, tačiau antrajame kėlinyje, dėka kietos Ispanijos gynybos, sugebėjo įmesti jau vos 9 taškus. 

Po to mačą ispanai jau kontroliavo ir Argentinos rinktinė buvo priartėjus geriausiu atveju tik iki 8 taškų šiame mače. 

Į pergalę ispanus vedė puikus Ricky Rubio pasirodymas. Įžaidėjas per pirmą kėlinį jau buvo įmetęs 11 taškų bei tris tritaškius, o iš viso surinko 26 taškus bei atkovojo 5 kamuolius. Argentiniečiams nepadėjo ir 27 Nicolo Lapravittolos taškai. 

Kitą mačą ispanai žais su Slovėnijos rinktinė, kur rinktinės aiškinsis, kas užims pirmą vietą grupėje ir bus pirmame krepšelyje prieš atkrintamųjų burtus. Argentina bandys laimėti prieš Japoniją ir išsaugoti viltis patekti į atkrintamąsias. 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos