Turkijos klubai meta tinklus aplink NBA vietos netekusį tautietį © Reuters nuotr.

Turkijos klubai bando prisivilioti NBA vietą praradusį tautietį.

Baigiantis mainų langui, be darbo liko turkas Furkanas Korkmazas. 7 metus Filadelfijos „76-ers“ komandoje praleidęs snaiperis mainais buvo iškeistas į Indianos „Pacers“ ekipą, iš kurios netrukus buvo atleistas.

Turkijos žiniasklaida skelbia, jog krepšininko įsigyjimu jau susidomėjo Stambulo „Fenerbahce“, Stambulo „Anadolu Efes“ bei Stambulo „Bešiktaš“ komandos. Žaidėjas yra grįžęs į gimtinę ir yra atviras pasiūlymams. Pranešama net ir F.Korkmazo pageidaujamo atlyginimo suma – už likusią sezono dalį jis tikisi gauti 600 tūkstančius Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) dolerių.

Eurolygos klubai jo paslaugomis senojo žemyno pirmenybėse naudotis negalėtų, kadangi naujų žaidėjų registravimo langas užsidarė.

Šį sezoną turkas ant parketo praleisdavo vos 9 minutes, rinko 2,5 taško, 0,9 atkovoto kamuolio bei 0,7 rezultatyvaus perdavimo. Labiausiai jis vertinamas dėl savo sugebėjimo mesti iš toli.

Praėjusią vasarą F.Korkmazas atstovavo Turkijos rinktinei išankstinėje olimpinėje atrankoje bei vidutiniškai rinko 14 taškų.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos