Vyrų dvivietei bei keturvietei valčiai dar teks plaukti papildomą plaukimą © Vytauto Dranginio/LTOK nuotr.

Sauliui Ritter bei Aurimai Adomavičiui startas olimpinėse žaidynėse per daug geriausiai nesusiklostė. Jie savo plaukime užėmė paskutinę, 4-ąją vietą ir turės plaukti papildomą plaukimą, kad prasibrautų į pusfinalį. 

Prieš 5 metus Saulius Ritter su Mindaugu Griškoniu iškovojo sidabro medalius olimpiadoje, tačiau dabar viskas yra kitaip. Saulius jau turi naują partnerį, o pirmas plaukimas visiškai nesusiklostė. 

Tiesa, po visko vyrai nosies nenukabino. Tiesiog teigė, jog antra distancijos pusė visiškai nesusiklostė ir rytoj bandys viską atiduot, kad patektų į pusfinalį. 

Tuo tarpu, keturvietė valtis irgi nesužibėjo. Paskutinę minutę į Tokiją pakviesti vyrai savo plaukime taipogi užėmė paskutinę vietą bei norint patekt į finalą, jie turės dar kovoti papildomame plaukime. 

Armandas Kelmelis, Martynas Džiaugys, Dominykas Jančionis bei Dovydas Nemeravičius - tai sudėtis, kuri tikrai nėra silpna. Armandas prieš 5 dalyvavo olimpinėse žaidynėse, kaip vienvietės valties atstovas, o Dovydas su Martynu yra iškovoję aukso medalius prieš 4 metus pasaulio čempionate, plaukdami toje pačioje keturvietėje valtyje. 

Tačiau jiems tiesiog laiko stinga, kadangi jie buvo, galima sakyt, tik paskutinę minutę pakviesti į Japoniją, ką po plaukimo ir patys pripažino. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos