Renaldas Seibutis oficialiai paskelbė, jog baigė krepšininko karjerą © imago images / Xinhua nuotr.

Vienas žinomiausių 20-ojo amžiaus Lietuvos krepšininkų ir vienas geriausių visų laikų Lietuvos rinktinės gynėjų Renaldas Seibutis oficialiai šiandien paskelbė, jog baigia krepšininko karjerą. 

Nors paskutinį kartą oficialiose rungtynėse šventojiškis žaidė beveik jau prieš 2 metus, kai Lietuvai atstovavo FIBA Pasaulio Taurėje, kur buvo žaidžiamos rungtynės su Dominikos Respublika, kuriose lietuviai 74:55 triumfavo. 

Tačiau visgi Renaldas apie savo karjeros pabaigą paskelbė tik šiandien, rugpjūčio 11 dieną, nes vis dar tikėjosi grįžti į aikštę. 

36-erių šventojiškis „BasketNews“ portalui pasakojo, jog sprendimas baigti karjerą buvo labai sunkus, tačiau dėl tokio sprendimo jis jau yra ramus ir su juo susitaikęs. 

Per savo karjerą Renaldas Seibutis tapo vieną kartą pasaulio jaunimo čempionu, vieną kartą iškovojo Pasaulio čempionato bronzos medalį su Lietuvos rinktine, o taip pat net du kartus tapo Europos vicečempionu. 

Seibutis per savo karjerą žaidė tokiose klubuose, kaip „Žalgiris“, Vilniaus „Lietuvos Rytas“, Stambulo „Darussafaka“, Pirėjo „Olympiacos“. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos