R. Nadalis be teniso vėl turės praleisti 3 mėnesius – ar paskutinis turnyras bus „Roland Garros“? © CHINE NOUVELLE/SIPA nuotr.

Po metų pertraukos į teniso kortus grįžęs Rafaelis Nadalis vėl patyrė traumą ir be teniso turės praleisti 3 mėnesius arba daugiau. Brisbanės mieste vykusiame ATP 250 lygio turnyre 37-erių legenda laimėjo du susitikimus, tačiau trečiasis baigėsi ne tik paleidus pergalę iš rankų, bet ir su nauja trauma.

R. Nadaliui vėl įplyšo raumuo, tačiau kaip pats žaidėjas skelbia, tai puiki naujiena, nes trauma visiškai nauja ir kitoje vietoje nei įprasta. Optimistiškas požiūris į traumą suprantamas, nes ispanas ilgai kovojo su pasikartojančiomis traumomis, kurios kankino specifiškai tą pačią vietą. 

Buvusi pirmoji pasaulio raketė imasi visų veiksmų, kad grįžus į kortus galėtų varžytis su visais pilnu pajėgumu, o šiuo metu nesijaučia taip gerai, kad galėtų žaisti 5 setų susitikimus. 

Visgi, naujos sveikatos problemos paskatino kalbas, kad po 3 mėnesių reabilitacijos žaidėjas bus pasiruošęs Prancūzijoje vykstančiame „Roland Garros“ turnyrui, bet po jo jis gali baigti karjerą. Turnyras šioje šalyje ypatingas, nes jame pavyko triumfuoti net 14 kartų (112 pergalių - 3 pralaimėjimai).

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos