L. Hamiltoną nustebino „Ferrari“ greitis © Daimler AG

Čempionato lyderis Lewisas Hamiltonas neslepia, kad liko nustebintas šiandien Monake vykusiose F-1 treniruotėse pademonstruotu „Ferrari“ lenktynininkų tempu.

Britą antroje treniruotėje greičiu pranoko ne tik geriausią rezultatą užfiksavęs Charlesas Leclercas, bet ir kitas italų ekipos pilotas Carlosas Sainzas.

„Ferrari“ atrodo labai stipriai. Mane stebina, jog jiems pavyko taip stipriai patobulėti. Tai reiškia, jog konkurencija bus didesnė. Puiku. Matau tai, ką matote jūs. Esu sutelkęs dėmesį ties savo darbu. Bet panašu, kad šį savaitgalį jie bus rimti varžovai“, - sakė L. Hamiltonas.

Britas atkreipė dėmesį tai, jog „Ferrari“ pilotams pavyko greičiau sušildyti padangas.

„Tiek praeityje, tiek dabar „Ferrari“, dėl nežinia kokių priežasčių, pavyksta greitai sušildyti padangas. Tuo gali pasigirti ir „Red Bull“ komanda.“

Dalis Monako trasos buvo perasfaltuota. Anot L. Hamiltono, būtent dėl to sportininkai buvo itin greiti jau pirmose treniruotėse.

„Sukibimas buvo itin didelis. Jie perasfaltavo dalį trasos. Dėl to sukibimas buvo toks geras. Jei neklystu, jau pirmoje treniruotėje buvome greitesni nei 2019 metais. Tai neįtikėtina.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos