Ketvirtoji EURO2020 diena: fantastiškas įvartis, nuviliantys lenkai bei ispanai © AP nuotr.

Škotija 0-2 Čekija. Ketvirtoji EURO 2020 diena prasidėjo Škotijos-Čekijos rungtynėmis, kuriose triumfavo Čekijos rinktinė 0-2. Rungtynės vyko škotų namuose Hampden parke, tačiau tai salyno šalies neišgelbėjo. Škotijos rinktinė, tiesą sakant, neblogai atrodė ir savo progų turėjo, tačiau jas švaistė į kairę ir į dešinę bei pasižymėti niekaip nesugebėjo.
O sugebėjo pasižymėti Patrickas Schickas, kuris pasižymėjo du kartus: vieną įvartį įmušė galvą, o kitą maždaug nuo aikštės vidurio linijos, kai sugebėjo perkelti Škotijos vartininką Davidą Marshallą ir įmušė tiesiog fantastiško grožio įvartį, užsukdamas kamuolį į vartus. 

Lenkija 1-2 Slovakija. Gan nykios rungtynės iš lenkų pusės, nors tam galbūt ir yra priežasčių, o viena iš jų yra Grzegorzo Krychowiako raudona kortelė, kuri buvo parodyta lenkui 62-ąją minutę ir pakeitė rungtynių eigą. Lenkai iki to su Slovakija žaidė lygiosiom ir kontroliavo žaidimą, tačiau po to įvykio slovakai užlipo, įvartį įmušė Skriniaras ir savo persvarą Slovakijos rinktinė išsaugojo. 

Ispanija 0-0 Švedija. Ispanijos rinktinė savo progų šiame mače tikrai turėjo ir kamuolį valdė tris kartus dažniau nei Švedijos rinktinė, tačiau to neužteko. Ispanai pakankamai nespaudė ir pakankamai progų visgi nesusikūrė, matyt, o Švedijos rinktinė viso mačo metu gynyboje išlaikė tą pačią koncentraciją, kuri ir padėjo svarbų tašką iškovoti skandinavams. 

Rytoj savo čempionatą pradės F grupė, laukia du mačai. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos