Lietuvos teisėjų brigada pakviesta dirbti Europos vaikinų čempionate © LFF nuotr.

Po kiek daugiau nei poros savaičių startuos UEFA Europos vaikinų U21 futbolo čempionatas, o jame pakviesta dirbti ir Lietuvos teisėjų brigada.

Čempionatas birželio 21 – liepos 8 dienomis vyks Sakartvele ir Rumunijoje, o jame pakviesti dirbti ir Lietuvos arbitrai – aikštės teisėjas Donatas Rumšas bei teisėjo asistentai Dovydas Sužiedėlis bei Aleksandras Radiušas.

Šiame čempionate iš viso dalyvaus 16 komandų – Rumunija, Sakartvelas, Belgija, Ispanija, Vokietija, Portugalija, Anglija, Nyderlandai, Prancūzija, Italija, Norvegija, Šveicarija, Ukraina, Čekija, Kroatija ir Izraelis.

Įdomu tai, kad Sakartvelas ir Rumunija siekė čempionatą surengti savarankiškai, tačiau UEFA Vykdomojo komiteto sprendimu 2020-ųjų gruodį buvo patvirtinta, kad turnyrą jos surengs kartu.

Lietuvos teisėjai pasirodymą čempionate pradės dirbdami B ir D grupių rungtynėse, kurios bus žaidžiamos Rumunijoje.

B grupėje rungtyniaus Rumunija, Ispanija, Ukraina ir Kroatija, tuo tarpu D grupėje varžysis Norvegija, Šveicarija, Prancūzija ir Italija.

Iš kiekvienos grupės į atkrintamąsias pateks po dvi komandas.

Europos čempionų titulą šioje amžiaus grupėje gina Vokietijos futbolininkai, kurie 2021-ųjų čempionato finale 1:0 nugalėjo Portugaliją.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos