Trečioji EURO 2020 diena: puikus mačas tarp Ukrainos ir Olandijos bei austrų ir anglų pergalės © JumpStory nuotr.

Trečioji UEFA EURO 2020 diena pasižymėjo įvarčių gausa, įtemptais mačais, kurie, ko gero, kol kas ir buvo labiausiai verti dėmesio šiame čempionate. 

Pirmasis mačas vyko tarp Anglijos ir Kroatijos D grupės batalijose. Rungtynėse geriau žaidė anglai, kurie jau 5-ąją minutę patikrino virpsto tvirtumą, o antro kėlinio pradžioje pasižymėjo Raheemas Sterlingas ir Anglijos rinktinė triumfavo šiame mače 1–0. 

Antrose rungtynėse susitiko debiutantai Šiaurės Makedonija su Austrijos rinktine. Debiutantai šiame mače tikrai gerai atrodė, buvo išlyginę ir rezultatą, tačiau galiausiai gynybos bei vartininko klaidos neleido labiau pasipriešint, Austrija du įvarčius įmušė rungtynių gale ir iškovojo savo pirmą pergalę per Europos čempionato istoriją, 3–1. 

Trečiasis mačas, tuo tarpu, buvo fantastiškas tarp Nyderlandų ir Ukrainos rinktinių. Rungtynės jau prasidėjo fantastišku tempu, greitomis atakomis, tačiau per pirmą kėlinį komandos nepasižymėjo, tačiau antrame kėlinyje krito net 5 įvarčiai. Pirmus du įvarčius įmušė „oranžiniai“ ir jau atrodė, kad pasiims tuos 3 taškus, tačiau Ukraina greitai atsakė tais pačiais dviem įvarčiais, iš kurių buvo vienas fantastiškas Yarmolenko smūgis, ir liko kažkur 15 minučių laiko iki mačo pabaigos, bet Nyderlandai po Dumfries smūgio galva sugebėjo išplėšti pergalę ir iškovojo 3 svarbius taškus po 9 metų petraukos Europos čempionate.

Rytoj jau ketvirtoji diena: E grupė su ispanais pradės savo kovas, o Škotija susikaus su Čekija savo namuose

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos