Prieš didžiulę šeštadienio kovą pasisvėrė boksininkai: O. Usykas sunkiausias per karjerą © AP/Scanpix nuotr.

Šeštadienį vakare įvyks viena iš laukiamiausių pastarųjų metų kovų „Tottenham Hotspur“ stadione, kur akis į akį stos keturis pasaulio čempiono diržus turintis britas Anthony Joshua bei karjeroje dar nepralaimėjęs ukrainietis Oleksandras Usykas. 

Prieš kovą įvyko tradicinė svėrimosi ceremonija. 

Anthony Joshua svoris buvo 240 svarų, kas yra maždaug 108,86 kilogramai. 

Oleksandras Usykas buvo sunkiausias per savo karjerą ir svėrė 221 svarus, kas yra šiek tiek daugiau nei 100 kilogramų. Prieš tai savo karjeroje ukrainietis kovojo lengvesnėje svorio kategorijoje, dėl to boksininkui reikėjo priaugti svorio prieš šią dvikovą. 

Kitą pasaulio čempiono diržą sunkiasvorių kategorijoje turintis Tysonas Fury apie O. Usyką atsiliepė taip: „Jis yra puikus kovotojas, Usykas nėra kažkoks nevykėlis. Man žmonės sako, jog jis yra per mažas, bet jis aukštenis, negu Muhammadas Ali, negu Mike'as Tysonas ir aukštesnis, negu Evanderis Holyfieldas. Jis tikrai yra puikus kovotojas.“

O. Usykas yra aukštesnis, negu A. Joshua (191 cm prieš 198 cm), o taip pat ukrainiečio ištiestų rankų ilgis yra trumpesnis (198 cm prieš 208 cm). 

Kol kas abu kovotojai prieš kovą buvo nusiteikę puikiai ir vienas apie kitą gerai atsiliepė, bendravo draugiškai, o į ringą Anthony Joshua su Oleksandru Usyku stos jau šeštadienį vakare, maždaug 24.00 val. Lietuvos laiku. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos