T. Crawfordas: „Šiuo metu Stanionio vietoje turėtų būti sunku“ © AP nuotr.

Pusvidutinėje bokso kategorijoje šiuo metu vis dar neatsakyti tam tikri klausimai. Pasaulio čempiono diržus turintys Terence'as Crawfordas (38-0, 29 nokautai) ir Errolas Spence'as jaunesnysis savo artimiausius varžovus jau žino, tačiau dėl šių diržų iššūkį norintys mesti boksininkai kaip Eimantas Stanionis, Vergilas Ortizas ar Jaronas „Bootsas“ Ennisas (29-0, 27 nokautai) savo kito varžovo dar laukia.

T. Crawfordas „The Last Stand“ laidoje pakomentavo E. Stanionio (14-0, 9 nokautai) situaciją bei atskleidė derybų ypatumus su Spence'u.

WBO pasaulio čempionas buvo paklaustas, ar jį nustebino, kad Spence'o (28-0, 22 nokautai) artimiausias varžovas bus Keithas Thurmanas. 

„Žinojau, kad jie taip pasielgs. Turime suprasti, kad visų pirma daugiausiai pinigų galima užsidirbti kovojant su Keithu Thurmanu. Jeigu jis kovos su Stanioniu, tai tas pats, kas man kovoti su Avanesyanu.

„Kovoti su „Bootsu“ būtų rizika, todėl normalu, kad Spence'as pasirinko kovoti su Thurmanu. Tai yra didžiausių pinigų kova“, – teigė 35-erių amerikietis. 

„Keista, kaip Stanioniui net du kartus buvo pasakyta, kad jis atsitrauktų nuo dviejų kovų. Jam du kartus pasakė, kad jis dar turi palaukti, kadangi jo potencialus varžovas susirado naują priešininką.

„Šiuo metu Stanionio vietoje turėtų būti sunku“, – lietuvio situaciją įvardino WBO pasaulio čempionas. 

T. Crawfordas šiuo atveju turi omenyje šių metų pradžią, kuomet su Yordeniu Ugasu turėjęs susikauti Stanionis galiausiai turėjo tenkintis tik kova su Radžabu Butaevu. Antrąsyk panašus scenarijus įvyko prieš mėnesį, kuomet lietuvis buvo vienas iš trijų potencialių Errolo Spence'o varžovų, susikauti dėl WBA pasaulio čempiono diržo.

Visgi tuomet trijų pasaulio čempiono diržų savininkas susitarė dėl kovos su K. Thurmanu (30-1, 22 nokautai). 

Pastaruoju metu Stanionis yra siejamas su kova prieš Vergilą Ortizą jaunesnįjį (19-0, 19 nokautų). WBA davė 30 dienų abiejom pusėm susitarti dėl kovos. 

T. Crawfordas pokalbio metu taip pat atskleidė, kad jis tikrai neatsitraukė nuo derybų dėl kovos su Spence'u, taip pat pakomentavo savo tėvynainio šansus įveikti K. Thurmaną. 

„Manau, kad Thurmanas tiesiog bijo Spence'o, nežinau dėl ko, bet Spence'as atrodo žino, kaip įveikti jį“, – sakė WBO pasaulio čempionas.

Pilnas pokalbis (nuo 25:40 apie Stanionį):

Straipsnio įvertinimas: 0 1
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos