B. Manekas apie Belgrade kuriamą atmosferą: „Labiau tuo mėgausiuosi, bus smagu“ © LKL.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ šį penktadienį žais vienoje karščiausių atmosferų Eurolygoje – kauniečių laukia išvykos rungtynės prieš Belgrado „Partizan.

Kauno „Žalgirio“ legionieriui Brady Manekui tai bus pirmas kartas Belgrado „Stark“ arenoje. Amerikietis su „Žalgiris TV“ dalinosi mintimis apie artėjančią akistatą Belgrade.

„Esame laimingi dėl geros atkarpos sezone. Visi žaidžia labai gerai, žaidžiame kartu. Turėjome gerų rungtynių, norime tai tęsti“, – tvirtino B. Manekas.

Pirmąsias rungtynes prieš „Partizan“ žalgiriečiai namuose pralaimėjo 85:93, amerikietis vardino svarbiausius dalykus, kurie gali padėti iškovoti pergalę.

„Belgrade turėsime žaisti kietą krepšinį. Kiekvienas asmeniškai turime užduočių gynyboje. Puolime toliau turėsime judinti kamuolį, kaip tą darėme pastaruoju metu. Turime rungtynėse pasirodyti agresyvūs ir pasiruošę kovoti“, – aiškino B.Manekas.

Komandos vairą perimus Andrea Trinchieri, B. Maneko tiek minučių, tiek ir pelnytų taškų vidurkiai pakilo, tačiau pats žaidėjas to nesureikšmino ir kalbėjo, jog tai visos komandos darbas.

„Treneris yra labai išprusęs tiek puolimo, tiek gynybos schemose. Jis atlieka gerą darbą, rūpindamasis, kad žinotume savo užduotis per rungtynes. Manau, kad visi mėgavosi, kaip žaidėme pastaruoju metu. Pasiekėme pergales ir rodėme kovą, tad viskas yra gerai“, – mintimis dalijosi B.Manekas.

„Žalgiris“ šį sezoną dar nežaidė Belgrade, abu susitikimai su Serbijos ekipomis vyko Kaune. Taigi, tai bus pirmoji proga amerikiečiui pajusti Belgrado „košmarą“.

„Labiau tuo mėgausiuosi, bus smagu. Esu matęs įvairių klipų. Mačiau, kaip reiškiasi sirgaliai, man tai bus pirma tokia patirtis, tad, manau, kad tuo mėgausiuosi“, – pasakojo žalgirietis.

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos