Dar vienas naujokas Mažeikiuose: atvyksta M. Paliukėnas © LKL.lt nuotr.

Mažeikių „M Basket“ komandos gynėjų liniją artėjantį sezoną sustiprins vienas geriausiai besiginančių LKL krepšininkų Martynas Paliukėnas. Su 29-erių vilniečiu sudaryta vienerių metų sutartis.

195 cm ūgio krepšininkas praėjusiame sezone rungtyniavo Utenos „Uniclub Casino-Juventus“ komandoje, su kuria liko per pergalę nuo LKL pusfinalio. Vilkėdamas uteniškių marškinėlius Paliukėnas vidutiniškai rinko po 8,6 taško, atkovojo po 3 kamuolius ir atliko po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

„Džiaugiuosi, kad pavyko sudaryti sutartį su Martynu. Stebėjau šį žaidėją jam būnant Utenoje ir galiu pasakyti, kad vaizdas džiugino. Tai, kad toks gynybos ir puolimo genijus atvyksta į Mažeikius yra daugelio klubo darbuotojų nuopelnas ir tai tikrai sustiprins komandą. Panašu, kad gynėjų grandies komplektaciją uždarome su trenksmu“, – krepšininko atvykimu džiaugėsi direktorius Arūnas Liškus.

Paliukėnas tapo paskutine delionės dalimi „M Basket“ gynėjų grandyje. Be pastarojo, gynėjų liniją sudarys: Vaidas Kariniauskas, Andris Misters, Chauncey Collinsas, Calebas Huffmanas ir Laurynas Andrijauskas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos