Finišavo LKL ir „Cryplect“ organizuotos „fantasy“ lygos pirmasis sezonas © LKL.lt nuotr.

Sulig „Betsafe-LKL“ jubiliejinio 30-ojo sezono pabaiga finišavo ir lygos bei estų startuolio „Cryplect“ organizuota „fantasy“ lyga.

Nuo spalio iki birželio trukusioje „fantasy“ lygoje cirkuliavo kiekvieno „Betsafe-LKL“ krepšininko kortelė. Iš viso tarp 13,5 tūkst. užsiregistravusių žaidėjų buvo išdalinta beveik 180 tūkst. žaidimo kortelių, kurios buvo penkių skirtingų lygių – Common, Rare, Legendary, Ultimate ir Hall of Fame.

Be to, kad organizuota bendra sezono lyga, vyko ir atskiros lygos, skirtos Citadele KMT turnyrui ar „Betsafe-LKL“ atkrintamosioms varžyboms.

Bendros lygos nugalėtoju tapo vartotojas „Outsider“, surinkęs 12626,6 taško. Jam atiteko didžiulė prizų gausa – iPhone 14 Pro telefonas, viso 2023-2024 m. „Betsafe-LKL“ sezono bilietas, bilietai į Citadele KMT finalo ketvertą bei originalus čempionato kamuolys „Molten“.

Šis žaidėjas surinko iš viso 375 korteles, tarp kurių jam daugiausiai taškų nešdavo Jeffery Garretto, Kevarriuso Hayeso, Edgaro Ulanovo, Ahmado Caverio ir Timo Lambrechto kortelės.

Antroje vietoje liko vartotojas „Martafele“ su 12075,8 taško. Jis laimėjo du bilietus į pasirinktas kito sezono rungtynes, originalią „Betsafe-LKL“ sportinę aprangą bei kamuolį. Trečioje vietoje – vartotojas „DeivisRamas“ su 11458,7 taško. Šis žaidėjas buvo apdovanotas dviem bilietais į pasirinktas kito sezono rungtynes, pakuotė „Brite“ gėrimų ir originalus kamuolys.

Taip pat įspūdingi prizai atiteko sezono vidurio lygos nugalėtojui, kuris mėgavosi Citadele KMT finalo ketverto VIP patirtimi. Atkrintamųjų lygoje žaidėjai rungėsi dėl „Akropolio“ dovanų kortelių. Atsitiktiniu būdu buvo išrinktas ir vienas žaidėjas, kuriam atiteko žaidimų konsolė „PlayStation5“ bei NBA2K23 žaidimas. Laiminguoju tapo vartotojas „egisss“.

Per visą sezoną dažniausiai „fantasy“ žaidime buvo naudojamos Marcuso Fosterio, E. Ulanovo, A. Caverio ir J. Garretto kortelės, būtent jos atnešdavo daugiausiai taškų. A. Caveris, tapęs lygos reguliariojo sezono MVP, dažniausiai figūruodavo savaitės komandose.

„Buvo nuostabus pirmasis sezonas. Turėjome 13,5 tūkst. platformoje užsiregistravusių Lietuvos krepšinio fanų, kurie mūsų platformoje varžėsi kiekvieną dieną dėl puikių prizų. Didžiuojamės, kad kartu su „Betsafe-LKL“ sugebėjome sukurti draugišką ir aistringą krepšinio bendruomenę, kuri dalinasi grįžtamuoju ryšiu, padedančiu tobulėti. Dėkojame „Betsafe-LKL“ už pasitikėjimą, taip pat tariame ačiū sirgaliams, klubams ir žaidėjams. Tai tik pradžia, žaiskime toliau“, – mintimis dalinosi vienas „Cryplect“ įkūrėjų ir marketingo vadovas Samuelis Vardas.

„Jau pirmajame sezone susilaukėme didelio aistruolių dėmesio. Labai džiugina, kad „Discord“ platformoje susibūrė nauja bendruomenė, kurioje nenustoja diskusijos. Per šį sezoną patys daug sužinojome, išmokome ir patobulėjome. Tai tikrai buvo puikus startas, tikimės, kad nuo rudens pritrauksime dar didesnį skaičių žaidėjų, kuriems pasiūlysime dar geresnį produktą“, – tvirtino LKL komunikacijos vadovas Vaidas Leliuga.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos