Iššovė Sirvydis: 6 tritaškius smeigęs snaiperis atvedė „Pelicans“ į pergalę NBA vasaros lygoje © AP nuotr.

Deividas Sirvydis iššovė trečiose NBA vasaros lygos rungtynėse. 

Lietuvio atstovaujama Naujojo Orleano „Pelicans“ ekipa (2-1) rezultatu 106:88 (22:29, 24:20, 28:15, 32:24) įveikė Vašingtono „Wizards“ (1-2) komandą. 

Sirvydis prie pergalės per 27 minutes prisidėjo net 25 taškais (3/7 dvitaškiai, 6/10 tritaškiai, 1/1 baudos metimas), 5 atkovotais kamuoliais, 2 perimtais kamuoliais, 1 rez. perdavimu ir 1 bloku. Snaiperis taip pat suklydo ir prasižengė po kartą. 

Į rungtynes 22-ejų lietuvis įėjo įmesdamas tritaškį ką tik pasirodęs aikštelėje. Po pirmosios pusės krepšininko sąskaitoje buvo 12 taškų.

Rungtynių pabaigoje „Pelicans“ pergalę užtvirtino būtent Sirvydis, smeigęs tritaškį su pražanga ir gražiai prasiveržęs po krepšiu. Lietuvis šiame mače nuo trečiojo kėlinio vidurio rungtyniavo be keitimo. 

Antras rezultatyviausias žaidėjas Naujojo Orleano ekipos gretose buvo įžaidėjas Jaredas Harperis, kuris suvertė 18 taškų ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

Primename, kad pirmosiose NBA vasaros lygos rungtynėse D. Sirvydis surinko 3 taškus per 10 minučių, o antrosiose net nepasirodė ant parketo. 

Kitos „Pelicans“ rungtynės laukia šeštadienį 6 val. ryte Lietuvos laiku prieš Los Andželo „Lakers“ ekipą. Penktųjų rungtynių laikas – dar nežinomas. 

D. Sirvydis šiais metais yra vienintelis lietuvis, dalyvaujantis NBA vasaros lygoje. Praeitais metais už Atlanto taip pat stažavosi Rokas Jokubaitis, Arnoldas Kulboka ir Ignas Brazdeikis.  

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos