J. Valančiūnas: apie M. Buzelio ir R. Jokūbaičio viltis NBA bei Š. Jasikevičiaus sezoną © AP nuotr.

Jonas Valančiūnas, bendraudamas su Ispanijos žiniasklaida, teigė, jog Matas Buzelis turės šviesią ateitį NBA lygoje.

„Tikiu juo. Jis gali tapti vienu geriausių žaidėjų, jeigu toliau darys tai, ką daro. Jam dangus yra riba. Jis yra kuklus, jaunas, sunkiai dirba... Patinka man tai matyti“, - sakė Lietuvos rinktinės vedlys.

Artėjančiuose naujokų biržos šaukimuose M. Buzeliui prognozuojama vieta pirmajame dešimtuke. Šiuo metu krepšininkas rungtyniauja G lygos „Ignite“ ekipoje.

JV buvo paklaustas ir apie „Barcelona“ komandoje kelerius metus rungtyniaujančio Roko Jokubaičio šansus prasimušti į NBA.

„Knicks“ jį pašaukė ir pamatysime, ar pasikvies į NBA. Kodėl gi ne? Jam šis sezonas yra geras, manau, kad jis gali žaisti NBA“, - savo nuomonę dėstė centras.

Kalbėdamas apie Šarūną Jasikevičių, aukštaūgis negailėjo gražių žodžių dabartiniam Stambulo „Fenerbahce“ strategui ir linkėjo Eurolygoje pasiekti aukščiausius tikslus.

„Jis yra mano draugas. Mes kartu žaidėme klubuose ir rinktinėje. Jis yra vienas geriausių trenerių. Tikiuosi, kad su „Fenerbahče“ jam pavyks patekti į Eurolygos finalinį ketvertą ar aukščiau“, - sakė J.Valančiūnas.

J. Valančiūnas po šio sezono taps laisvuoju agentu, tačiau per daug apie tai negalvoja.

„Dabar daugiausiai dėmesio skiriu stipriam sezono užbaigimui“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos