J. Valančiūnas po atkrintamųjų rekordo: „Kiekvienas rungtynes priimu asmeniškai“ © USA Today Sports nuotr.

Jonui Valančiūnui pastaroji naktis buvo viena iš įsimintiniausių per jo karjerą NBA atkrintamosiose. 

Lietuvis buvo viena iš priežasčių, kodėl „Pelicans“ išlygino serijos rezultatą su „Suns“ (2:2). Negana to, centras pagerino savo karjeros rezultatyvumo rekordą NBA atkrintamosiose. 

J. Valančiūnas per 32 minutes sukratė 26 taškus (8/14 dvitaškiai, 1/1 tritaškiai, 7/11 baudos metimai), atkovojo 15 kamuolių ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus, o jo atstovaujama Naujojo Orleano ekipa 118:103 įveikė „Suns“ krepšininkus. 

Po pergalingo mačo uteniškis kalbėjo taip: „Mes privalome kovoti. Esame kuklūs, tačiau privalome kovoti, toks mūsų identitetas, kito kelio mes nežinome. 

„Kiekvienas rungtynes priimu asmeniškai. Paskutinės rungtynės prieš šias man nebuvo geros, nemiegojau ir viską pergalvojau. Sudėjau taškus ant i – privalau būti geresnis, privalau ir toliau taip žaisti kaip šiandien“, – po pagerinto karjeros rekordo sakė JV. 

„Mūsų jauni vyrukai žaidžia su didele energija, su dideliu pasitikėjimu ir tuo mes išsiskiriame. Mes norime laimėti. 

„Pastaruoju metu mūsų arenoje yra labai triukšminga. Norime padėkoti fanams. Labai daug reiškia, kai fanai ateina mūsų palaikyti. Šiai jaunai komandai tai yra labai svarbu“, – teigė J. Valančiūnas. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos