Madride – J. Loydo trauma ir „AS Monaco“ pergalė per pratęsimą © IMAGO/CordonPress nuotr.

„AS Monaco“ (9-3) laimėjo tikrą nervų karą Madride. 

Saša Obradovičiaus auklėtiniai išvykoje 94:95 (23:17, 25:28, 14:20, 26:23, 6:7) patiesė Madrido „Real“ (8-4) krepšininkus.

Likus 6 sekundėms iki ketvirtojo kėlinio pabaigos „AS Monaco“ atsiliko 4 taškais nuo savo varžovų.

Tuomet Mike'ui Jamesui pavyko smeigti tritaškį su pražangą, po Walterio Tavareso pražangos, ir išplėšti pratęsimą.

Būtina paminėti ir tai, kad rungtynės ties 6 sekundėm (likus iki pagrindinio laiko pabaigos) kurį laiką buvo sustabdytos, kadangi rimtą traumą patyrė Jordanas Loydas. Susižeidusiam amerikiečiui pradėjo bėgti kraujas iš nosies ir buvo suteikta medicininė pagalba.

Per nerezultatyvų pratęsimą savo pranašumą įrodė svečiai iš Monako, kurie įsirašė 9-ąją pergalę šiame Eurolygos sezone. 

Sergio Rodriguezas turėjo du gerus šansus nuo tritaškio linijos išplėšti ir antrąjį pratęsimą, tačiau metimai tikslo nepasiekė. Džananas Musa realizavo du baudų metimus, o kitoje atakoje „Real“ nors ir apsigynė, tačiau laiko neužteko surengti kitai atakai ir išplėšti pergalę. 

Į pergalę „Monaco“ klubą vedęs Mike'as Jamesas surinko 28 taškus ir 27 naudingumo balus. Mačą anksčiau laiko palikęs Jordanas Loydas pridėjo 19 taškų.

Donatas Motiejūnas pelnė 8 taškus (3/4 dvit., 0/3 trit., 2/2 baud.), atkovojo 3 kamuolius, vienąsyk pažeidė taisykles ir surinko 7 naudingumo balus.

„Real“ gretose Džananas Musa pasižymėjo 24 taškais ir 4 rez. perdavimais, o Walterio Tavareso sąskaitoje – galingas dvigubas dublis (17 tšk. ir 18 atk. kamuolių). 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos