Š. Jasikevičius apie „Barcelona“: „Blogas elgesys mano ir mano šeimos atžvilgiu tęsiasi iki šiol“ © IMAGO/Seskim Photo TR

Ketvirtadienį Šarūno Jasikevičiaus treniruojama Stambulo „Fenerbahce“ (17/11) pasiekė antrąją pergalę iš eilės Eurolygoje. Madride Stambulo ekipa triumfavo rezultatu 89:79 (20:15, 23:18, 24:25, 22:21) įveikdami Eurolygos lyderio pozicijoje įsitvirtinusius „Real“ (22/6) krepšininkus.

Po rungtynių lietuvis kalbėjo ne tik apie „Fenerbahce“ pergalę, bet ir apie savo buvusį klubą bei didžiausią „Real“ priešą „Barceloną“, kuriam negailėjo kritikos.

„Toks išvykimas iš „Barcelonos“ nebuvo mano pirmasis. Jų požiūris šio proceso metu mane neabejotinai labai nuvylė. Jie ir toliau blogai elgiasi su manimi ir mano šeima. Tai viskas, ką galiu pasakyti. Vieną dieną išeisiu į viešumą ir kalbėsiu atviriau, bet dabar nenoriu nieko skaudinti“, – sakė Š.Jasikevičius. „Visi manęs klausinėja apie „Barceloną“, tačiau tai turime palikti praeityje, juolab, kad išvykome labai nemaloniu būdu“.

Š. Jasikevičius išskyrė pergalės priežastis.

„Iš esmės įgyvendinome savo žaidimo planą ir padarėme daug dalykų, kad laimėtume šias išvykos rungtynes“, – sakė Š. Jasikevičius. „Visų pirma – atkovotų kamuolių skaičius buvo neįtikėtinas. Jiems leidome išmesti tik 14 tritaškių, o tai yra labai gerai. Taip pat 13 klaidų prieš tokią komandą kaip „Real“ yra puikus rezultatas. Mes nusipelnėme šios pergalės“.

Kitą savaitę „Fenerbahce“ krepšininkai namuose bandys palaužti „Valencia“ (13/15) ekipą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos