Staigmena Europos taurėje: turkai aštuntfinalyje eliminavo Ž. Obradovičiaus „Partizan“ © www.kavolelis.nuotr.

Belgrado „Partizan“ jau šiame sezone taške neįgyvendino vieno iš prieš sezono išsikelto tikslo – būti finale Europos taurės finale ir patekti į Eurolygą. 

Paskutinę užduotį teks vykdyti per Adrijos lygą, kadangi „Partizan“ Europos taurės aštuntfinalyje rezultatu 93:105 (20:20, 18:17, 22:27, 24:20, 11:19) nusileido Bursos „Frutti Extra“ ekipai. 

Visų rungtynių metu rezultatas buvo maždaug apylygis, o likus mažiau nei minutei iki pagrindinio laiko pabaigos Serbijos ekipa pirmavo 5 taškais (84:79), tačiau turkams pavyko išplėšti pratęsimą. Onurlapas Bitimas pataikė dvitaškį, o Johno Hollando tritaškis išplėšė rungtynėse pratęsimą. 

Per pratęsima stipresnė jau buvo Turkijos komanda, kuriai ypatingai pagelbėjo papildomų 5 minučių viduryje Andrew Andrewso ir J. Hollando taiklūs tolimi metimai.

Šansų per pratęsima „Partizan“ jau neturėjo. 

„Frutti Extra“ krepšininkus į pergalę vedė Andrew Andrewsas, surinkęs beveik trigubą dublį. Amerikiečio sąskaitoje – 24 taškai, 8 atkovoti kamuoliai ir 10 rezultatyvių perdavimų. Puikiai jam talkino O. Bitimas, kuris atkovojo 10 kamuolių ir surinko 20 taškų. 

J. Hollandas surinko 17 taškų, buvęs „Ryto“ legionerius Derickas Needhamas pridėjo 14. 

„Partizan“ gretose rezultatyviausi atitinkamai buvo Aleksa Avramovičius ir Mathiasas Lessortas. Šie žaidėjai atitinkamai įmetė 23 ir 20 taškų. Z. LeDay ir K. Punteris pridėjo po 11 ir 13. 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos