„Wolves“ atsisveikino su E. Buckneriu © LKL.lt nuotr.

Pasibaigus sutarčiai, BC „Wolves“ krepšinio komandos gerbėjai būsimą sezoną sudėtyje nebeišvys aukštaūgio iš JAV Erico Bucknerio.

Prieš Naujuosius metus ekipą papildęs amerikietis tapo svarbia Vilkų priekinės linijos dalimi, tačiau balandžio mėn. pradžioje patirta peties trauma dvikovoje su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ aukštaūgio sezoną užbaigė anksčiau laiko.

Visas šalies čempionato rungtynes starto penkete pradėjęs E. Buckneris jose rinko po 8,7 taško, atkovojo po 5 kamuolius ir atliko po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Tuo tarpu Citadele KMT turnyre jis spėjo sužaisti vos 1 mačą. Atsakomojoje ketvirtfinalio su Kauno „Žalgiriu“ dvikovoje vidurio puolėjas į savo sąskaitą įsirašė 15 taškų, 2 atkovotus ir 2 perimtus kamuolius.

Šiaurės Europos krepšinio lygoje E. Buckneris buvo ryški figūra „Wolves“ žaidime, fiksavusi kone dvigubo dublio statistiką – 11,6 taško ir 8,7 atkovoto kamuolio per rungtynes.

Jam priklauso visi „Wolves“ komandos individualūs debiutinio sezono atkovotų kamuolių rekordai: puolime – 8, gynyboje – 9, iš viso – 16.

Į Vilnių persikeliantis „Wolves“ klubas dėkoja žaidėjui už indėlį į komandos pergales ir linki sėkmingos karjeros ateityje.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos