Liepos 28 diena: B finalai, trijų plaukikų startai bei moterų dvivietės finalas © AFP nuotr.

Liepos 28 diena bus 6-oji Tokijo olimpinių žaidynių diena. Jos metu varžysis net 12 lietuvių, o moterų dvivetė valtis kausis finale, kur Lietuva sedės prie televizorių ekranų ir sirgs, jog būtų iškovotas medalis. Visi startai: 

Saulius Ritter su Aurimu Adomavičium, 2:20. Finalas B. Vyrų dvivietė valtis čia gali užimti 7-ą vietą, o blogiausiu atveju – 13-ą. 

Keturvietė valtis (A. Kelmelis, M. Džiaugys D. Jančionis, M. Nemeravičius), 02:50. Finalas B. Lietuviai taipogi čia gali užimti 7-ą vietą, o blogiausiu atveju – 13-ą. 

Milda Valčiukaitė su Donata Karaliene, 3:18. Finalas A. Prieš olimpiadą dvivietė moterų valtis buvo viena iš didžiausių Lietuvos vilčių. Šis finalas – galimybė joms iškovoti jau antrą olimpinį medalį, ką yra padarę vos keletą sportininkų per visą Lietuvos istoriją. 

Andrius Šidlauskas (200m krūtine plaukimas), 5:21. Pusfinalis. Lietuvis į pusfinalį žengė 13-u rezultatu, tačiau atrankoje, kaip pats sakė, pasirinko blogą taktiką, todėl galima tikėtis, jog Andrius pakeis taktiką ir pasieks savo pirmąjį olimpinį finalą. 

Juozas Bernotas, nuo 6:00. Trys plaukimai. Tai bus jau 7–9 lietuvio plaukimai. 

Kotryna Teterevkova (200m krūtine plaukimas), 13:34. Atranka į pusfinalį. Pusfinalio tikėtis galima, kadangi į olimpines žaidynes Kotryna atėjo būdama puikios formos. 

Danas Rapšys (200m kompleksiniu būdu), 13:50. Atranka į pusfinalį. Tai nėra pagrindinė Dano rungtis, tačiau pusfinalio galima tikėtis. Jis puikiai plaukia visais plaukimo būdais, išskyrus krūtine, ten prireiks sėkmės. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos