N. Džokovičius žengė dar vieną žingsnį link olimpinio aukso © Unsplash - Ben Hershey

Geriausias pasaulio teniso žaidėjas įveikė dar vieną varžovą Tokijo olimpinėse žaidynėse ir per dar vieną žingsnį priartėjo prie išsvajotojo aukso medalio. Novakas Džokovičius (ATP 1) per du setus pranoko Vokietijos atstovą Lenardą Struffą (ATP 48) ir pateko į aštuntfinalį. 

Galutinis rezultatas 6:4, 6:3, o korte žaidėjai praleido 1 valandą ir 16 minučių. 

Pirmame sete ilgą laiką vyko lygi kova, o vokietis netgi turėjo galimybę laimėti serbo padavimų seriją, tačiau jos išnaudoti nepavyko. Visgi, setui einant į pabaigą N. Džokovičius sugebėjo palaužti gerai servuojančio varžovo geim'ą ir uždaryti partiją. 

Antroje mačo dalyje veiksmas prasidėjo jau pradžioje, o reitingo lyderis greitai susikūrė pranašumą. Tiesa, jo išlaikyti iš pirmo bandymo nepavyko ir L. Struffas išlygino rezultatą, tačiau taip pat trumpam, nes Serbijos tenisininkas vėl išsiveržė į priekį. 

Antrą kartą išlyginti rezultato 48-ąjai raketei nepavyko ir mačas baigėsi. 

Nugalėtojo sąskaitoje net 14 padavimų be atsako. 

Priminsime, kad N. Džokovičius jau triumfavo Australijos, Prancūzijos ir Vimbldono didžiojo kirčio turnyre, o, kad pasiektų "Auksinį kirtį" jam beliko triumfuoti Tokijuje ir JAV. Tiesa, pirmoji reitingo raketė savo sąskaitoje kol kas turi tik olimpinį bronzos medalį iš 2008 metų.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos