J. Lauvergne sugrįžimas pažymėtas „Žalgirio“ pergale Klaipėdoje © zalgiris.lt nuotr.

„Betsafe-LKL“ čempionate titulą ginantis Kauno „Žalgiris“ iškovojo dar vieną pergalę. Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje rezultatu 77:60 (25:16, 16:21, 18:13, 18:10) įveikė Klaipėdos „Neptūną“.

Karolis Lukošiūnas susitikimą pajūryje pradėjo taikliu dvitaškiu, Lukas Lekavičius pataikė du tolimus metimus, o Marekas Blaževičius pridėjo taiklų metimą iš po krepšio – 10:6. K.Lukošiūnas ir Tai Websteris taikliai metė iš toli, Nielsas Giffey pataikė iš vidutinio nuotolio, M.Blaževičius realizavo baudos metimą, Regimantas Miniotas sumetė du, o kėlinuką užbaigė keturi Edgaro Ulanovo taškai – 25:16.

Artūras Milaknis smeigė tritaškį, iš vidutinio nuotolio pataikė į rikiuotę po ilgos pertraukos grįžęs Joffrey Lauvergne, o kelių minučių taškų badą nutraukė R.Minioto tritaškis iš kampo – 33:27. Tašką baudos metimu įsirašė M.Blaževičius, dėjimu iš viršaus pasižymėjo R.Miniotas, iš po krepšio du taškus pelnė J.Lauvergne, o K.Lukošiūnas varžovus tritaškiu nubaudė greitoje atakoje – 41:37.

Po pertraukos E. Ulanovas pataikė iš toli, dvitaškius iš po krepšio sumetė M.Blaževičius ir J.Lauvergne, o persvara iki dviženklės išaugo po E.Ulanovo puskablio – 50:39. Po du taškus pelnė E.Ulanovas ir T.Websteris, J.Lauvergne įmetė dvitaškį ir vėliau realizavo vieną baudos metimą, tuomet varžovai spurtavo, o kėlinuką taikliu dvitaškiu su sirena uždarė E. Ulanovas – 59:50.

Ketvirtame kėlinyje po penkis taškus pelnė N.Giffey ir K.Lukošiūnas, dvitaškį greitoje atakoje pataikė E. Ulanovas ir pranašumas dar labiau išaugo – 71:56. Per likusį rungtynių laiką dviejų taškų vertės metimą realizavo T. Websteris, dar keturis taškus surinko N.Giffey ir žalgiriečiai iškovojo pergalę – 77:60.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos