S. Williams baigė savo pasirodymą "Roland Garros" turnyre © Pixabay nuotr.

Buvusi geriausia pasaulio teniso žaidėja nors ir pagerino praeitų metų pasiekimą Prancūzijos didžiojo kirčio turnyre, tačiau kovą dėl titulo baigė. Serena Williams (WTA 8) ketvirtame turnyro etape po dviejų setų kovos nusileido Kazachstano atsovei Elenai Rybakinai (WTA 22), kuriai 21 metai.

Galutinis mačo rezultatas 3-6, 5-7, o visas susitikimas truko 1 valandą ir 19 minučių.

Daugelyje statistikos sferose E. Rybakina lenkė amerikietę, o tas matėsi ir žaidime korte. Pirmame sete 22-oji raketė išnaudojo jau pirmą pasitaikusią progą laimėti varžovės padavimų seriją ir kurį laiką pirmavo, tačiau išlaikyti pranašumo nepavyko po keletos geimų. Tiesa, rezultatas lygus ilgai nebuvo ir jaunesnė žaidėja vėl išsiveržė į priekį bei užbaigė pirmą partiją.

Antrame sete vyko lygesnė kova ir žaidėjos du kartus apsikeitė padavimų serijomis, tačiau seto pabaigoje S. Williams atsilaikyti nepavyko ir ji pralaimėjo savo geimą, o netrukus į visą susitikimą. 

Amerieketė paskutinį kartą didžiojo kirčio turnyrą laimėjo 2017 metais, o po jo sekė net keletas nesėkmingų finalų, kur ji niekaip negalėjo triumfuoti.

Už patekimą į ketvirtfinalį žaidėjos gauna 283,500 € ir 430 reitingo taškų. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos