D. Dirkstys prieš dar vieną kovą UTMA: „Esu pasiruošęs naikinti, žiūrovų palaikymas – nesvarbu“ © Organizatorių nuotr.

Penktadienį laukia dar vienas UTMA (Unique and Talented Martial Artists) kovų renginys. Jame Dominykas Dirkstys bandys atsitiesti po pralaimėjimo prieš Mindaugą Narauską.

Klaipėdietis kovos 84 kg. svorio kategorijoje Muay Thai kovoje prieš ispaną Eddy Ruizą, kuris savo karjeroje yra iškovojęs 78 pergales iš 103 galimų. 

Spaudos konferencijoje D. Dirkstys buvo paklaustas ar tikisi žiūrovų palaikymo Kauno sporto halėje, skirtingai nuo praeito sykio. 

„Nėra skirtumo – sakė Dirkstys. – Kaip Edis sakė, mes dviese ringe, svarbu smagu, kad žmonės susirinks, pamatys, kad kovinis sportas Lietuvoje kyla. Kažkurioje kovoje žmonės mane palaikys, kažkurioje ne, tai nerūpi.

Pažiūrėkit į mane, jaučiuosi gerai. Pasižiūrėkit man į akis, jaučiuosi gerai kaip niekada, jaučiuosi gerai, jaučiuosi stipriai. Aš esu pasiruošęs Edi, aš esu pasiruošęs naikinti.

Jeigu ateisi į mane, aš kontraatakuosiu“, – Ispanijos kovotojui galiausiai grasino UTMA žvaigždė. 

Pagrindinė vakaro kova vyks tarp Mindaugo Narausko ir Martyno Jasiūno 75 kg. svorio kategorijoje, taip pat pagal Muay Thai taisykles. 

M. Jasiūnas teigė: „Gerai jaučiuosi prieš šitą kovą, pasiruošimas gerai praėjo. Daug dirbome ties fiziniu pasiruošimu, kadangi kylu į naują svorio kategoriją, lavinome tam tikrus niuansus, šlifavome techniką.“

M. Narauskas taip pat nestokojo pasitikėjimo savimi: „Mes su publika kartu padarysime tokį patį renginį, kaip ir praeitą sykį. Šiandien dar esu atsipalaidavęs, bet rytoj užsikursiu. Man savaime išeina užsikurti prieš tokį renginį.“

Penktadienį dėmesio vertos kovos taip pat vyks tarp Vito Karoso ir Vakario Didikos (Muay Thai) bei tarp Arturs Leisans ir į ringą sugrįžtančio Mato Stebuliausko. Pastarieji kovos pagal MMA taisykles. 

Tiesioginę transliaciją galima nusipirkti oficialiame UTMA puslapyje. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos