E. Stanionis paaiškino savo situaciją dėl artimiausios kovos © AP nuotr.

Eimantas Stanionis šeštadienį ryte patvirtino gandus, kurie penktadienį išlindo į viešumą Jungtinių Amerikos Valstijų žiniasklaidoje.

ESPN bokso žurnalistas Mike'as Coppingeris teigė, kad pasaulio čempiono Errolo Spence'o jaunesniojo artimiausias varžovas gali tapti lietuvis Eimantas Stanionis. 

Savo facebook paskyroje E. Stanionis rašė: „Sveiki visi! Noriu paaiškinti situacija, kuri yra keista.

„Kova tarp Spence'o ir Crawfordo neįvyks. Turėjau kovoti jų evente, pradžioje ruošiausi kovai spalio mėnesiui, tada lapkričiui, tada vėl atšaukė ir ruošiausi kovai jau gruodžio 17 dienai. Turėjau skristi į Ameriką spalio 6, bet likus 3 dienom iki skrydžio pranešė ,kad kovos nebus.

„Nieko negalėjau pakomentuoti, nes vyko intensyvios derybos dėl datos ir priešininko, kur buvo didelė nežinia. Dabar situacija pasikeitė, turiu pirmumo teisę kovoti su E.Spence'u. Jei jis nekovos ar atsisakys WBA super čempiono titulo, tai WBA super duper čempiono nebus ir liks tik tas kurį turiu aš.

„Deja ,bet šiais metais nebekovosiu, labai, labai norėjau kovoti rugpjūčio mėnesį, bet kadangi esu neeilinėje pozicijoje viskas apsivertė 5 kartus ne mano naudai. Dabar laukiame sprendimo iš Spence'o pusės ką nuspręs ir tada žiurėsim kas vyks toliau. Apie visas tolimesnes naujienas pranešiu savo soc tinkluose!“, – rašė kaunietis.

WBA reguliarųjį pasaulio čempiono diržą turintis lietuvis paskutinį kartą kovėsi balandžio mėnesį, kuomet įveikė rusą Radžabą Butaevą. 

Straipsnio įvertinimas: 1 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos