M. Stebuliauskas gyrė latvį, M. Jasiūnas vylėsi, kad dar kartą galės kovoti UTMA ringe © Stop kadras UTMA

Kauno sporto halėje prabėgo dar vienas UTMA (Unique and Talented Martial Artists) kovų turnyras. Jis prasidėjo Tomo Banskio pergale anksčiau laiko prieš Nedą Mikalauską.

Vėliau išsiskyrė Nato Stupak ir Artūro Brižinsko kova, kurioje pastarasis „suktuko“ pagalba per 52 sekundes paguldė savo varžovą. 

„Turiu labai daug ką parodyti, bet nespėjau parodyti, ruošėmės daug kam, o tas suktukas pas mane automatiškai yra“, – po kovos kalbėjo A. Brižinskas. 

Kitame UTMA renginyje gali įvykti revanšas tarp Artūro Brižinsko ir Vakario Didikos, kuris atkaklioje bei kruvinoje „muay-thai“ kovoje nusileido Vitui Karosui. Šios kovos pralaimėtojas neatmetė tokio varianto. 

„Nemačiau (jo kovos), tuo metu ruošiausi. Ar įmanoma? Aišku, kad įmanoma. Esu kovojęs jau du kartus prieš jį, abu laimėjau, vieną kartą mėgėjuose, kitą kartą UTMA organizacijoje. Jeigu jis norės kovoti su manimi, tai pagal mano sąlygas, „muay-thai“, tris raundai, sutarėm datą ir viskas normaliai, pirštinės, viskas. Tikrai įmanoma“, – apie potencialų susitikimą su A. Brižinsku kalbėjo V. Didika. 

Puikią pergalę iškovojo ir Rytis Vaitkevičius, kuris antro raundo pabaigoje į nokdauną pasiuntė savo varžovą Robertą Gunią. 

„Visų pirma, esu žmogus su ultromis, kurie mane palaiko. Ačiū jiems labai, tokį palaikymą sunku apibūdinti net žodžiais“, – sakė R. Vaitkevičius, kurį palaikė „Green White Boys“.

Grįžus prie Didikos ir Vito Karoso kovos, „Fighter House“ atstovas prisiminė, kaip apgudravo savo jaunesnį varžovą „muay-thai“ dvikovoje. 

„Jis galvojo, kad turi ginklą (clinchą) su kuria gali laimėti, bet ne viskas taip paprasta. Prigavau jį, kai jis ėjo į clinchą, su alkūne“, – kalbėjo V. Karosas.

Sveikatos problemas įveikęs Matas Stebuliauskas kovojo savo antrą kovą po sugrįžimo. Tiesa, kova trūko tik kiek ilgiau nei minutę – latvis Arturs Leisans pasidavė po „peruviško užlaužimo“. Kovotojas sakė, kad tikėjosi panaudoti šį kovos elementą MMA kovoje, tačiau ne taip greitai. 

„Galvojau, kad gali tekti, nes šiaip Leisans kietas, tik pavyko tai panaudoti anksčiau“, – savo varžovą iš Latvijos pagyrė „Matufa“.

Tuo tarpu UTMA reitingo lyderį nugalėjęs Martynas Jasinskas po triumfo nedaugžodžiavo. Jis džiaugėsi populiarėjančiu koviniu sportu Lietuvoje bei vylėsi dar kartą sudalyvauti tokiame renginyje. Jis, neabejotinai, to šanso ir sulauks. 

D. Dirksčio komentarą galima paskaityti čia.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos