Paaiškėjo S. Maslobojevo varžovas KOK turnyre – sunkiasvorių divizione kovos prieš olandą © Glory nuotr.

Vienas geriausių Lietuvos kikbokso kovotojų, 36-erių Sergėjus Maslobojevas sužinojo naująjį varžovą „King Of Kings“ organizacijos „KOK World Series“ turnyre. Kovo 16 dieną lietuvis ringe kovos prieš „Mike's gym“ klubo auklėtinį olandą Leandro Dikmoetu.

S. Maslobojevas teigė, kad tai bus jo antroji kova iš eilės sunkiasvorių divizione: 2023 m. lapkritį Vilniuje vykusiame „Mega Series Hero‘s“ turnyre S.Maslobojevas vos per 35 sekundes po smūgių krušos nokautavo britą Rhysą Brudenellį (17-3).

„Žinau tiek, kad jis yra jaunas, aštrus ir agresyvus kovotojas bei turi patirties. Jis turi patirties, nebijo priimti smūgių, nebijo iššūkių, treniruojasi su geriausiais mūsų sporto atletais“, – sakė S.Maslobojevas. „Nepaslaptis, kad „Mike‘s Gym“ yra stipriausia mokykla Nyderlanduose. Ten gyvena kikboksas ir yra gilios tradicijos. Ten jie gauna stiprius sparingų partnerius, mokykla yra stipri ir manęs laukia dar vienas iššūkis. Taip pat tai vėl bus sunkiasvorių kategorija – vienas smūgis bum ir tu jau guli“.

Pats L. Dikmoetu teigia, kad yra sukaupęs pakankamai patirties, jog nugalėtų daug daugiau patirties ringe turintį lietuvį.

„Turėjau daugybę kovų Nyderlanduose, taip pat turėjau daug kovų užsienyje: per 19 dvikovų iškovojau 16 pergalių, iš kurių 8 – nokautais. Tai esu aš“, – sakė L.Dikmoetu. „Sergejus yra stiprus varžovas, turi greitas rankas, gerus spyrius, jis labai gerai reaguoja į tai, ką daro varžovas. Į kovą man reikia ateiti su stipriais žemais kojų spyriais, stipriais spyriais į kūną, jog jis pajustų skausmą. Stebėkite, kaip aš mėtau bombas kovo 16-ą dieną“.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos