„76ers“ išplėšė 7-ąsias rungtynes serijoje, o „Clippers“ sensancingai išmetė Jutos „Jazz“ © Pixabay nuotr.

Naktis NBA pirmenybėse vėl buvo karšta.

Filadelfijos „76ers“ svečiuose įveikė Atlantos „Hawks“ 104:99(22:29, 25:22, 33:25, 24:23) ir išplėšė lemiamas 7-ąsias serijos rungtynes.

Rungtynių pabaigoje „Hawks“ geriausiu atveju priartėdavo iki 3 taškų deficito, tačiau šiose rungtynėse Atlantos komanda tikrai prastai metė ir to pasekoje pralošė. 

7-osios šios serijos rungtynės lauks naktį iš sekmadienio į pirmadienį naktį, 3 valandą Lietuvos laiku. 

Tuo tarpu, Vakarų konferencijoje savo pusfinalio seriją laimėjo „Clippers“ ir sudarė Vakarų konferencijos finalo pora, kur Los Andželo ekipa susitiks su Fynikso „Suns“.

Los Andželo „Clippers“ šeštose rungtynėse įveikė Jutos „Jazz“ 131:119(31:33, 19:39, 41:22, 40:25) ir išėjo į Vakarų konferencijos finalą pirmą kartą per savo klubo istoriją. 

Kas sensancinga šiose rungtynėse, jog trečio kėlinio pradžioje Jutos „Jazz“ dar pirmavo 25 taškų pranašumu prieš „Clippers“, tačiau tą persvarą išsvaistė, o vienas iš pagrindinių pergalės kalvių buvo 24-erių Terrancas Mannas, kuris visiškai netikėtai iššovė šiose rungtynėse. 

Terrancas Mannas dar atkrintamųjų pradžioje būdavo, jog nuo suolo nepakyla amerikietis, o šiose rungtynėse jis įmetė net 39 taškus bei pataikė 7 tritaškius. Puikiai Mannui talkino ir Paulas George'as su Reggie Jacksonu, kurie surinko 28 bei 27 taškus atitinkamai. 

„Jazz“ ekipos neišgelbėjo net ir 39 Donovano Mitchello surinkti taškai. 

Vakarų konferencijos finalas, tarp „Suns“ ir „Clippers“, prasidės sekmadienį, Lietuvai patogiu 22:30 laiku. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos