Artimiausiomis dienomis – paskutinė galimybė nusipirkti bilietus į „Žalgirio“ Eurolygos rungtynes © Betsafe LKL nuotr.

Eurolygos reguliariojo sezono paskutiniąsias rungtynes stebės sausakimša „Žalgirio“ arena – į sustikimą tarp Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ komandų išpirkti visi bilietai.

Paskutiniai bilietai į dvikovą su Eurolygos čempionais išgraibstyti likus pustrečios savaitės iki mačo – rungtynės su „Real“ krepšininkais bus žaidžiamos balandžio 11 dieną. Tai yra jau 15-tos šio sezono Eurolygos rungtynės „Žalgirio“ arenoje, kuriose išparduoti visi bilietai.

Iki tol, kovo 28 d., bus sužaistos rungtynės su Milano „EA7 Emporio Armani“, į kurias yra likę vos pora šimtų bilietų. Tai paskutinis šansas įsigyti bilietus į žalgiriečių susitikimus šiame reguliariajame Eurolygos sezone.

Akistatoje su Milano ekipa sirgalių laukia ir ypatingas svečias – per rungtynių didžiąją pertrauką savo pasirodymą surengs Eurovizijoje Lietuvai atstovausiantis atlikėjas Silvester Belt.

Sparčiai tirpsta bilietai ir į trečiąją sezono dvikovą su Vilniaus „Ryto“ ekipa, kuri į „Žalgirio“ areną atvyks balandžio 14 d.

Šios „Betsafe-LKL“ rungtynės bus ypatingos, kadangi vėl keisis ištikimiausių komandos sirgalių aktyvaus palaikymo tribūna – žalgiriečių palaikymas bus kuriamas iš 130/131 sektoriaus.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos