D. Sirvydis: „Noriu vienaip ar kitaip būti NBA lygoje“ © Pacers nuotr.

22-ejų Deividas Sirvydis toliau bando užsikabinti už NBA šanso.

NBA vasaros lygoje puikiai pasirodęs snaiperis pasirašė negarantuotą kontraktą su Indianos „Pacers“, kur šiuo metu pluša komandos stovykloje.

„Visa patirtis prisijungus prie komandos buvo puiki. Susipažinimas su naujais žmonėmis, nauja sistema – viskas yra kitaip. Man patinka, kad turiu šansą būti čia, viskas yra puiku. Esu laimingas, kad esu čia. Jaučiuosi gerai“, – žurnalistui Tony Eastui sakė 203 cm puolėjas.

D. Sirvydis spėjo sužaisti dvi draugiškas rungtynes už buvusią Domanto Sabonio ekipą.

Per dvi rungtynes lietuvis vidutiniškai žaidė po 5 minutes, pelnė po 3 taškus (2/3 tritaškiai) ir prarado po 1 kamuolį. 

„Manau, kad gerai pasinaudojau savo minutėmis, ypatingai paskutiniame mače Niujorke. Turėjau septynias minutes ir šansų puolime, pasižymėjau trimis tritaškiais. Gynyboje, manau, buvau solidus. Reikia toliau tai tęsti ir išnaudoti savo minutes“, – apie savo rungtynes atsiliepė D. Sirvydis. 

„Prie komandos rezultato daugiausiai galiu prisidėti savo metimais, tai darau geriausiai. Visada laukiu savo momento mesti. Žinoma, reikia gerinti ir gynybą, taip pat praplėšti aikštelę puolime. 

„Sužaidžiau solidžiai NBA vasaros lygoje, dėl to šiuo metu esu čia. 

„Yra daug motyvacijos iš mano pusės, noriu vienu ar kitu būdu likti NBA lygoje. Darau viską, kad čia būčiau“, – apie šansą NBA kalbėjo snaiperis.

Šiuo metu D. Sirvydis „Pacers“ gretose dėl paskutinės vietos komandoje kovoja kartu su veteranais Langstonu Galloway ir Jamesu Johnsonu, kurie taip neturi garantuoto kontrakto. Vakar paskutinį dvišalį kontraktą su Indianos komanda pasirašė buvęs G lygos MVP – Trevelinas Queenas.  

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos