Neįtikėtino J. Garretto pasirodymo nepakako: „Šiauliai“ išsivežė pergalę iš Jonavos © LKL.lt nuotr.

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) į pirmąją sezono duobelę pateko Jonavos „CBet“ (8-5) ekipa.

Virginijaus Šeškaus auklėtiniai namie nusileido „Šiauliams“ (7-7) – 74:82 (21:19, 13:20, 21:22, 17:19).

Pirmoji mačo pusė buvo chaotiška, o komandų žaidimas stokojo kokybės. Dažnas klaidas keitė ir kitokie taisyklių pažeidimai – Virginijus Šeškus ir Edvinas Šeškus dar antrajame kėlinyje užsidirbo technines pražangas, o svarbus Jonavos klubo snaiperis Martinas Laksa gavo ketvirtąją nuobaudą bei buvo priverstas sėsti ant suolo. 

„Šiauliai“ į rūbinę išsinešė trapų pranašumą (39:34), tačiau turėjo ir savo problemų – po 3 pražangas spėjo surinkti Jonas Zohore, Antino Jacksonas, Nemanja Bezbradica ir Paulius Danusevičius. Vengdamas papildomų problemų 24 sekundėms Antanas Sireika į aikštę metė ir aštuoniolikmetį Gustą Grabauską.  

Trečiąjį kėlinį Danielis Baslykas ir A. Jacksonas pradėjo tritaškiais nuo lentos, tačiau šeimininkai neatsiliko Gorano Huskičiaus pastangomis – 46:50. Techninę pražangą gavo ir Jeffery Garrettas, o „CBet“ atsiliko dviženkliu skirtumu – 51:61.  

Edvinas Šeškus ir Martynas Varnas apsikeitė tritaškiais, o svečiams atsipalaiduoti neleido įsibėgėjęs J. Garrettas, kurio dėjimas apkarpė deficitą iki šešių taškų – 70:76. Dėjimu į tai atsakė ir P. Danusevičius, o „Šiauliai“ išsaugojo pergalę.

Jonaviškiai pirmą kartą šį sezoną pralaimėjo tris mačus paeiliui, anksčiau nusileisdami Kauno „Žalgiriui“ ir Utenos „Uniclub Casino – Juventus“. 

J. Garrettas komandos neišgelbėjo įspūdingu pasirodymu – 32 minutės, 24 taškai (6/9 dvitaškių, 2/3 tritaškių, 6/7 baudų metimų), 11 atkovotų ir 2 perimti kamuoliai, rezultatyvus perdavimas, 5 blokai, 5 išprovokuotos pražangos, po 2 klaidas ir pražangas bei 39 naudingumo balai.

Šiaulių klubas į Jonavą atvyko be apsirgusio Eimanto Stankevičiaus, o „CBet“ debiutui paruošti nespėjo naujoko Glynno Watsono. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos