K. Girulis į finalą nepateko - liko 25-oje vietoje © Kipro Štreimikio (LTOK)

Lietuvos atstovas šaudymo rungtyje nepasirodė pakankamai gerai ir jo debiutas Tokijo olimpiadoje jau baigtas. Karolis Girulis šaudyme iš 50 metrų atstumo užėmė 25-ąją vietą, o į finalą patenka tik 8 geriausi pasirodę atletai. 

Kaip įprasta lietuviui jis neskubėjo ir šaudė ramiai bei lėtai, o pirmieji šūviai buvo sėkmingi ir skriejo tiek į 9-uko ribą bei maksimalią taškų ribą. Tiesa, iš pirmų 10-ies šūvių jis surinko 97 taškus, iš antrų – 98.

Antroji klupėjimo pozicija buvo keblesnė, kurioje pirmi trys šūviai skriejo į 9-uką, o K. Girulis nutarė padaryti pertrauką, kurios nėra limituojamos, tačiau šauliai turi baigtį pasirodymą per 2 valandas ir 30 minučių. Grįžęs vėl šaudyti mūsiškis nesusitvarkė su stresu bei iš viso trečioje ir ketvirtoje serijoje prarado po 5 taškus, o, tai reiškia, kad  klūpėjimo pozicijoje pavyko surinkti tik 385 taškus iš 400, palyginimui lyderis Henrikas Larsenas surinko 398 taškus.

Tiesa, buvo geras pasirodymas iš gulėjimo pozicijos, kur pavyko šiek pagerinti savo pozicijas. 

Šitokie skaičiai jau nulėmė, kad K. Girulis į finalą nebepateks ir viso lietuvo saskaitoje buvo 1163 taškai, kas leido užimti 25-ą vieta.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos