R. Meilutytė gavo geriausios Europos plaukikės apdovanojimą © LTU Aquatics

LSC sporto komplekse „Druskininkai“ vykusį atvirą Lietuvos plaukimo čempionatą 25 m baseine aplankė tituluočiausia šalies plaukikė Rūta Meilutytė.

Pagal individualų planą naujam varžybų sezonui kartu su treneriu Tadu Duškinu besiruošianti 26-erių kaunietė šeštadienio vakarą čempionate ne tik apdovanojo moterų ir vyrų komandinių estafečių 4 x 100 m laisvu stiliumi prizininkus, bet ir pati atsiėmė apdovanojimą.

Geriausios 2022 metų LEN – „European Aquatics“ sportininkės statulėlę plaukikei įteikė trejų olimpinių žaidynių dalyvis, Asociacijos „LTU Aquatics“ prezidentas Saulius Binevičius.

Priminsime, kad R. Meilutytė pernai tapo Europos ir pasaulio čempione, plaukdama 50 m krūtine. Budapešte ir Romoje ji taip pat iškovojo bronzos medalius 100 m plaukimo krūtine rungtyje, o metus lietuvė užbaigė pagerindama pasaulio rekordą ir triumfuodama pasaulio čempionate trumpajame baseine Melburne.

Kartu su R.Meilutyte į šią nominaciją pretendavo italė Benedetta Pilato, švedė Sarah Sjöström bei olandė Marrit Steenbergen.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos