Dviženklį deficitą panaikinę „Celtics“ – pusiaukelėje link kito etapo © AFP nuotr.

Šiąnakt įvyko antrosios atkrintamųjų serijos rungtynės tarp Bostono „Celtics“ ir Bruklino „Nets“. Fenomenaliai ketvirtąjį kėlinį sužaidę Bostono krepšininkai nugalėjo savo varžovus rezultatu 114:107 (24:33, 31:32, 30:25, 29:17).

Serijos rezultatas iki keturių pergalių tapo 2-0 „Celtics“ naudai.

Pirmąjį kėlinį galingai pradėjo svečiai iš Bruklino. Kiek netikėtai 9 taškus iš pelnė beveik į krepšį nežiūrintis Bruce'as Brownas (9:0). „Nets“ užtikrintai pirmavo visą pirmąjį ketvirtį, o „Celtics“ rungtynėse išlaikė 8 taškus iš eilės pelnęs Grantas Williamsas (24:33).

Antrasis kėlinys vėl puikiai klostėsi „Nets“ krepšininkams ir po Kevino Duranto dvitaškio svečiai priekyje buvo net 17  taškų persvara (62:45). Tai buvo didžiausias „Nets“ pranašumas rungtynėse.

Po pertraukos „Celtics“ galingai grįžo į rungtynes ir po Marcuso Smarto baudos metimų rezultatas tapo lygus (81:81).

Ketvirtajame kėlinyje emocijas kėlė nuostabus Jaleno Browno krepšinis. „Celtics“ krepšininkas pelnė 10 taškų per kelias minutes ir Bostono ekipa išsiveržė į priekį 5 taškų persvara (99:94). Jasonas Tatumas pridėjo dar 7 taškus be atsako ir aikštės šeimininkai pirmavo jau 12 taškų skirtumu (108:96).

Lemiama vinimi tapo sudėtingas Marcuso Smarto dvitaškis paskutinę atakos sekundę likus žaisti vienai minutei iki rungtynių pabaigos (110:100).

Rungtynėse ir vėl buvo nušvilpiamas Kyrie Irvingas. Pirmųjų rungtynių metu Irvingas Bostono sirgaliams rodė vidurinius pirštus ir tai sukėlė milžinišką neapykanta jo adresu.

Nugalėtojams šiose rungtynėse Jalenas brownas pelnė 22 taškus, Jasonas Tatumas pridėjo 19. Verta paminėta ir netikėtumu tapusį Grantą Williamsą, kuris surinko 17 taškų.

„Nets“ komandoje Kevinas Durantas pelnė 27 taškus, Bruce'as Brownas surinko 23. Komandos lyderis Kyrie Irvingas per 40 minučių surinko tik 10 taškų, pataikė 4 metimus iš 13 ir atliko vos 1 rezultatyvų perdavimą.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos