„Real“ – pirmasis Eurolygos finalo ketverto dalyvis © ZUMAPRESS com. nuotr.

Madrido „Real“ pirmieji iškovojo bilietą į Eurolygos finalo ketvertą. Pablo Laso auklėtiniai 87:76 (25:22, 26:19, 22:20, 14:15) trečią kartą iš eilės nugalėjo Tel Avivo „Maccabi“ ir užbaigė jų sezoną Eurolygoje.

Seriją iki 3 pergalių Madrido krepšininkai laimėjo rezultatu 3-0. Finalo ketverte karališkojo klubo lauks „Barcelonos“ ir „Bayern“ poros nugalėtojas. Šioje serijoje rezultatas yra lygus 1-1.

Pirmoji rungtynių dalis „Real“ krepšininkams klostėsi labai sėkmingai ir vienu metu pirmavo net 14 taškų skirtumu (48:34). Į pertrauką komandos išėjo esant dviženkliam skirtumui (51:41).

Trečiajame kėlinyje „Maccabi“ bandė grįžti į rungtynes ir sumažino savo deficitą iki 4 taškų (50:54). Tiesa, tai buvo viskas ką galėjo padaryti Tel Avivo krepšininkai. Dar tame pačiame ketvirtyje po fantastiško Sergio Lullo tritaškio komandas vėl skyrė dviženklis skirtumas (73:61).

Ketvirtas kėlinys tebuvo formalumas, kuriame skirtumas tarp komandų nuolatos buvos dviženklis.

Rezultatyviausiai „Real“ gretose rungtyniavo veteranas Sergio Lullas pelnęs 18 taškų, Guerschonas Yabusele surinko 16 taškų 25 naudingumo balus.

„Maccabi“ nuo sezono pabaigos eurolygoje neišgelbėjo Scottie Wilbekinas surinkęs 22 taškus.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos