Šarlotėje – monstriškas J. Valančiūno pasirodymas © USA Today Sports nuotr.

Jonas Valančiūnas NBA sezoną, kaip ir jo atstovaujama komanda, pradėjo puikios sportinės formos.

Naujojo Orleano „Pelicans“ išvykoje 112:124 (24:35, 27:26, 34:32, 27:31) palaužė Šarlotės „Hornets“ krepšininkus.

Fantastines rungtynes sužaidęs J. Valančiūnas pelnė 30 taškų (7/8 dvitaškiai, 1/3 tritaškiai, 13/14 baudų metimai), atkovojo 17 kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį, 1 kartą suklydo, blokavo vieną metimą ir vieną kartą prasižengė.

Aukštaūgiui iš Lietuvos puikiai talkino Brandonas Ingramas, kuris surinko 28 taškus, atkovojo 9 kamuolius, atliko 7 rez. perdavimus ir suklydo 5 kartus. 

Taip pat „Pelicans“ gretose rezultatyvūs buvo CJ McCollumas su Zionu Williamsonu, kurie atitinkamai pelnė po 21 ir 16 taškų. 

Šarlotės „Hornets“ į priekį tempė Gordonas Haywardas su 26 taškais bei Terry Rozieras, kuris buvo arti trigubo dublio (23 tšk., 8 atkovoti kamuoliai, 11 rez. perdavimų).

Pirmosiose sezono rungtynėse JV taip pat pasirodė puikiai – pelnė 15 taškų, atkovojo 13 kamuolių ir prisidėjo prie pergalės Bruklino „Nets“ tvirtovėje.

Gražiai apie savo auklėtinį po mačo atsiliepė „Pelicans“ strategas Willie Greenas: „JV šiandien buvo monstras abiejose aikštes pusėse, atkovojant kamuolį, renkant taškus. Bet pasižymėjo jis ir gynyboje, kur jis buvo aktyvus, blokavo kamuolius ir puikiai gynėsi pikenrolo gynyboje.“

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos