A lygoje – „Panevėžio“ pergalė prieš kauniečius © JumpStory nuotr.

Paskutinis 6-ojo „TOPsport A lygos“ turo mačas įvyko Laikinojoje sostinėje, kur vietos „Kauno Žalgiris“ savų sirgalių akivaizdoje susigrūmė su „Panevėžiu“. Dar pirmame kėlinyje mažumoje likę svečiai išsaugojo įvarčio persvarą ir rezultatu 1:0 (1:0) šventė pirmąją pergalę sezone.

Nors pirmoje mačo pusėje abi ekipos pavojingų progų neturėjo, 25-ąją minutę į priekį išsiveržė svečiai – Ernestas Veliulis atliko rezultatyvų perdavimą, o taikliu bandymu išsiskyrė Noelis Mbo. Neužilgo smūgiu iš toli atsakyti bandė Filipas Dangubičius, bet Vytautas Černiauskas neklydo.

38-ąją minutę už grubią pražangą po VAR peržiūros iš aikštės buvo išvytas Jovanas Čadženovičius, tad panevėžiečiai dar pirmajame kėlinyje liko žaisti mažumoje.

Kėlinio pabaigoje savąjį šansą rezultatą išlyginti turėjo Armandas Kučys, smūgis galva tikslo nepasiekė. 61-ąją minutę Artūras Dolžnikovas atliko stiprų šūvį, bet V. Černiauskas buvo užsiėmęs gerą pociziją. Vos po kelių minučių vartų konstrukciją drebino Žano Benedičičiaus spirtas kamuolys.

Rungtynėms einant į pabaigą Aldayro Hernandezo smūgį atrėmė varžovų vartų sargas, atšokusį kamuolį į vartus galėjęs pasiųsti A. Kučys pataikė į skersinį. F. Dangubičiaus bandymas tikslo taip pat nepasiekė.

Pasibaigus 6-ajam „TOPsport A lygos“ turui, „Panevėžys iškovojo pirmąją sezono pergalę bei su 5 taškais lieka 9-oje pozicijoje, tuo tarpu „Kauno Žalgiris“ su 4 taškais yra dešimtas.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos