UEFA Čempionų lyga: PSG ramiai žengė į ketvirtfinalį, „Bayern“ atsirevašavo namuose © Scanpix nuotr.

Antradienio vakarą UEFA Čempionų lygos atsakomosiose varžybose paaiškėjo pirmos komandos, iškovojusios kelialapius į ketvirtfinalio kovas.

Kyliano Mbappe vedama PSG ekipa užtikrintai žengė į kitą etapą. Paryžiečiai išvykoje rezultatu 2:1 palaužė Ispanijos „Real Sociedad“ furbolininkus ir bendru rezultatu 4:1 iškovojo kelialapį į ketvirtfinalį.

Jau 15-tą rungtynių minutę po klaidinamų judesių Kylianas Mbappe pasižymėjo iš aštraus kampo, taip sumažinęs varžovų viltis iki minimumo.

Antrajame kėlinyje Prancūzijos žvaigždės spyris dar kartą skrodė varžovų vartų tinklelį ir intriga šioje poroje išnyko.

„Real Sociedad“ per likusį laiką pavyko pelnyti paguodos įvartį, kuomet paskutinėmis minutėmis taikliai pasižymėjo Mikelis Merino

Kitame stadione reikalus namuose sutvarkė Miuncheno „Bayern“ futbolininkai.

Pirmas rungtynes 0:1 „Lazio“ tvirtovėje pralaimėję bavarai, šįkart atsitiesė su kaupu. Harry Kane'o vedama Vokietijos ekipa užtikrintai rezultatu 3:0 palaužė svečius iš Italijos ir bendru rezultatu 3:1 žengė į tolimesnį etapą.

Pirmasis įvartis krito 38-ąją rungtynių minutę, kuomet tiksliu smūgiu pasižymėjo „Bayern“ puolėjas Harry Kane'as. Tikslint pirmojo kėlinio pridėtiniam laikui Thomas Mulleris padvigubino šeimininkų pranašumą ir bendroje įskaitoje įsiveržė į priekį (2:1).

Pirmo įvarčio autorius antrajame kėlinyje dar kartą neklydo ir užtikrino „Bayern“ futbolininkų kelią į kitą etapą rezultatu 3:0

.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos