H. Rune po nesėkmingo pasirodymo už Atlanto atleido trenerį © Unsplash.com - Sudan Ouyang

Niujorke vykstančiame paskutiniame metų didžiojo kirčio turnyre „US Open“ be pergalių liko šiuo metu vienas iš geriausių reitingo žaidėjų. Danas Holgeris Rune (ATP 4) jau pirmame etape nusileido Ispanijos atstovui Carballesui Baenai (ATP 63), kuris geriausią tenisą demonstruoja ant grunto dangos. 

Priminsime, kad „US Open“ varžybos vyksta ant kietosios dangos. 

Prastą laikotarpį išgyvenantis H. Rune dar neseniai džiaugėsi savo pasiekimu Vimbldone, kur pasiekė ketvirtfinalį, tačiau nuo to karto jis neiškovojo nei vienos pergalės. 

Tenisininkas iš Danijos pastaruoju metu yra kamuojamas traumų, o paskutiniame mače jis taip pat prašė medicinos pertraukėlės, tačiau mačo baigties, tai nepakeitė. 

Tiesa, ne tik traumos trukdo žaidėjui, o ir jo būdas. Dar prieš savo mačą 4-oji raketė savo „X“ platformoje patalpino šiek tiek sarkastišką įrašą apie laukiančio susitikimo kortą.

Visą prastą laikotarpį vainikavo žaidėjo sprendimas atsisakyti savo trenerio, Patricko Mouratoglou paslaugų. Treneris su žaidėju pradėjo dirbti praeitų metų spalį, kai Simona Halep sulaukė nuobaudos už dopingo vartojimą. P. Mouratoglou yra vienas žinomiausių trenerių teniso pasaulyje, o labiausiai jis pasižymėjo dešimtmetį treniruodamas Serena Williams.

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos