„US Open“ – C. Alcarazas turėjo problemų su kovingai nusiteikusiu D. Evansu © AFP nuotr.

Niujorke ir toliau vyksta atkaklios kovos dėl paskutinio šių metų didžiojo kirčio turnyro „US Open“ titulo. Reitingo lyderis ispanas Carlosas Alcarazas (ATP 1) atkakliame trečio etapo susitikime po keturių setų kovos pranoko britą Danielį Evansą (ATP 28) ir užsitikrino vietą aštuntfinalyje.

Galutinis rezultatas 6:2, 6:3, 4:6, 6:3, o visas susitikimas truko 3 valandas 13 minučių.

Pirmame sete C. Alcarazas žaidė puikiai, o D. Evansas atrodė nepasiruošęs spaudimui, kas nulėmė greitą pirmo seto baigtį. Tiesa, antroji partija prasidėjo ispano pralaimėta padavimų serija ir kur kas geresniu D. Evanso žaidimu. Visgi, britui nepavyko išlaikyti pranašumo ar dar kartą palaužti Ispanijos atstovo geimo, nors proga tam buvo. 

Atkaklūs taškai tęsėsi, tačiau pirmoji raketė sugebėjo įgyti dvigubą pranašumą ir laimėti antrą partiją iš eilės. 

Trečiasis setas galėjo pakrypti į abiejų tenisininkų pusę, tačiau šį kartą D. Evansas vėl išsiveržęs į priekį, sugebėjo išlaikyti pranašumą iki pat pabaigos ir sušvelninti bendrą susitikimo rezultatą. 

Lemiamoji partija tapo ketvirtoji, kurioje C. Alcarazas susikūrė geimo pranašumą ir jo pakako užbaigti susitikimą. Verta paminėti, kad britas lengvai nepasidavė ir taip pat turėjo šansų išlyginti rezultatą. 

Žaidėjai už patekimą į aštuntfinalį uždirba 284,000 tūkst. JAV dolerių ir 180 reitingo taškų. Kitame etape reitingo lyderis susitiks su Matteo Arnaldi (ATP 61).

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos