WTA turnyre Vengrijoje bjaurus vietinės žaidėjos poelgis ir kinės pasitraukimas iš mačo © Stop kadras

Moterų tenise užfiksuotas dar vienas sunkiai suvokiamas įvykis, kuris apskriejo pasaulį bei sulaukė daug dėmesio iš įvairių žaidėjų. Budapešte vykstančiame WTA 250 serijos „Hungarian Grand Prix“ varžybų susitikime tarp kinės Shuai Zhang (WTA 45) ir vengrės Kiaros Toth (WTA 548) vyko atkakli kova, tačiau dalyvės nesužaidė net pirmo seto, kai azijos atstovė pasitraukė. 

Rezultatui esant 5-5 geimais ir paduodant S. Zhang teisėjai padarė klaidą ir užfiksavo užribį. Nors, žaidžiant ant grunto yra galimybę pasikviesti bokštelio teisėją, kad šis patikrintų ar kamuoliukas lietė liniją, tačiau teisėja sprendimo nepakeitė. 

20-metė teniso žaidėja iš Vengrijos vėliau su koja nutrynė kamuoliuko žymę, o tam tikrais atvejais, tai traktuojama kaip taško atidavimas varžovui. 

Kinijos atstovė reikalavo pakviesti ir vyriausiąjį teisją po kurio apsilankymo žaidėja nutarė pasitraukti iš susitikimo. 45-oji raketė susitikimą paliko paspaudus ranką bokštelio teisėjai bei varžovei, taip demonstruodama aukštą savo lygį. 

Tiesa, K. Toth po varžovės pasitraukimo iškėlė rankas į viršų ir šventę pergalę. Toks sprendimas sulaukė pasipiktinimo iš U. Radwanskos, A. Tomljanovič, A. Cornet. 

Straipsnio įvertinimas: 0 0
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...
    Komentarų šiame straipsnyje kol kas nėra...

Kitos naujienos